11 Kasım 2014 Salı

Galatasaray 29 Kasım'da kongreye gidiyor, mali durum tespiti yapılacak

Hürriyet Gazetesi'nde çıkan ilana göre 29 Kasım tarihinde kongre yapılacak ve mali durum ve gider bütçesinin aşılması konusu üyelerle paylaşılacak.

Öte yandan diğer gündem maddesi ise Mecidiyeköy'de yer alan 2 dönümlük arazinin değerlendirilmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.
Habertürk gazetesinin haberine göre ise voleybol ve basketbol şubelerindeki aşırı harcamalar da masaya yatırılacak.

Haberin detayı ve ilan görüntüleri ekte yer alıyor.

Mali anlamda zor günler geçiren, UEFA’nın Finansal Fair-Play kriterleri nedeniyle Avrupa kupalarına katılamama riski ile karşı karşıya kalan Galatasaray’da Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim, Ünal Aysal döneminde kulübün büyük bir bütçe açığı verdiğini tespit etti. Aysal’ın kulübü uğrattığı zarar karşısında şaşkına dönen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, 13 ya da 14 Aralık’ta olağanüstü mali genel kurula gitme kararı aldı. Duygun Yarsuvatyönetiminin, Aysal’dan kalan mali enkazı üyelere tüm detayları ile anlatacağı öğrenildi. Yönetimin bu hamle ile Aysal’ın kulübü uğrattığı zararı herkesle paylaşacağı, 2015’te gerçekleştirilecek olağan mali genel kurulda da değerlendirmelerin buna göre yapılması için böyle bir yol çizdiği ifade edildi.
BORÇLANMA YETKİSİ İSTEYECEKLER 
Yarsuvat yönetiminin özellikle voleybol ve basketbol şubelerindeki zararlar karşısında büyük şok yaşadıkları belirtildi. Kurmayların, “Bu nasıl iş! Gider çok ama gelir yok” diyerek isyan ettiği öğrenildi. Yönetimin, yapılacak olağanüstü mali kongrede borçlanma yetkisi isteyeceği ve Mecidiyeköy’de bulunan arazinin kullanımı için izin talep edeceği gelen bilgiler arasında...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder