30 Mayıs 2014 Cuma

Fenerium'dan 2.5 milyon TL'lik bayrak satışı

Fenerbahçe şampiyon olmasının ardından lisanslı bayrak satışıyla 2.5 mn TL gelir elde etti. Daha önce kulüp bünyesinde olan Fenerium'un elde ettiği bu gelir, %80'inin Fenerbahçe Futbol A.Ş.'ye devrolmasının ardından halka açık şirket bünyesinde konsolide edilecek. 



Habertürk haberi ekte yer alıyor:



2,5 milyon TL!

Şampiyonluğun coşkusu F.Bahçe’ye maddi olarak da yansıyor

  • Fenerbahçe, 30 bin bayraktan 2.5 milyon TL gelir elde edildiSonra Oku

Fenerbahçe, 30 bin bayraktan 2.5 milyon TL gelir elde edildi


HTSPOR / Ahmet Selim KUL

Türkiye’de gelenektir; şampiyon olan takımlar için terzilerde dev bayraklar dikilir ve ülkenin dört bir yanını süsler... Fenerium ile kulüp lisanslı ürünleri konusunda çağ atlayan Fenerbahçe, bayrak konusunda da taraftarının desteğiyle ciddi bir gelir elde etti.

Taraftarlar, terziler yerine artık Fenerium’a yönelirken; Sarı-Lacivertliler buradan büyük kazanç sağladı. Nisan ve mayıs aylarında Fenerium, 30 bini aşkın bayrak satarak ciddi bir rekora imza attı. Öyle ki Fenerium, geçtiğimiz yılın tamamında ancak bu kadar bayrak satabilmişti...

KAMPANYA BAŞARILI OLDU
Fenerbahçe’nin bu rakamlara ulaşmasında Fenerium’un “Şampiyonluğa dalgalanıyor Fenerbahçebayrakları” kampanyası da oldukça etkili oldu. 3, 5, 6 ve 9 metrelik bayraklar satan Fenerium ayrıca özellikle hastaneler, üniversiteler gibi kurumlardan gelen 20 metre gibi özel talepleri de karşıladı. 30 bin bayraktan 2.5 milyon TL’yi aşkın gelir elde eden Fenerbahçe Spor Kulübü böylece ciddi bir kaynak sağlamış oldu.

FENERİUM YOĞUN MESAİDE
Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerini satan ve dev bir marka haline gelen Fenerium, tüm bu talepleri karşılamak için yoğun mesai harcıyor. Fakat tek mücadele bununla sınırlı değil... Korsan ürün konusunda avukatlarla yoğun bir çalışma yürüten Sarı-Lacivertli yetkililer, böylece Fenerbahçe ambleminin kullanıldığı tüm korsan ürünler hakkında hukuki işlem yaptırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder