8 Haziran 2014 Pazar

Beşiktaş 125 milyon dolarlık kredi için başvurdu

3 Puan haber sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Vodafone ile sponsorluk anlaşmasını teminat göstererek yeni bir kredi başvurusunda bulundu. 


Habere göre kredi başvurusu Denizbank'a yapıldı. Kredi Denizbank'ın sahibi Rus Sberbank tarafından onaylanırsa 145 milyon dolarlık stat ve diğer sponsorluk anlaşması teminat kabul edilecek.
Borcun 45 milyon doları ile, daha önce Denizbank’ın da dahil olduğu konsorsiyumdan alınan kredinin borcu kapatılacak. Kalan 80 milyon dolar ise Vodafone Arena için kullanılacak.


Haberin detayı: 

Beşiktaş'tan 125 milyon dolarlık başvuru

Projeyi 2. Başkan Ahmet Nur Çebi yürüttü ve Vodafone’la yapılan sponsorluk anlaşması teminat gösterildi. Gelecek hafta yapılacak toplantıda imza atılırsa yönetim ‘oh’ çekecek.

08.06.2014 - 11:49


Beşiktaş'tan 125 milyon dolarlık başvuru

Maddi anlamda büyük sıkıntı içinde bulunan Beşiktaş, 125 milyon dolarlık kredi başvurusuna onay bekliyor... Sezonun da bitmesiyle tüm gelir muslukları neredeyse kapanan siyah-beyazlı kulüp bu krediyi ‘kurtuluş’ olarak görüyor...
TÜM projeyi ikinci başkan Ahmet Nur Çebi yürüttü. Haftalar süren çalışmalar sonunda tüm prosedürler yerine getirildi, başvuru dosyası hazırlandı ve Denizbank’a iletildi.
Rus Sberbank’ın satın aldığı Denizbank’ın gelecek hafta Rusya’da yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında bu dosya bankanın üst düzey Türk yöneticileri tarafından masaya konulacak. Eğer onay imzası atılırsa Beşiktaş derin bir ‘oh’ çekecek.
SİYAH-BEYAZLI kulüp 125 milyon dolara karşılık olarak Vodafone ile yaptığı stat ve forma göğüs reklamını kapsayan toplam 145 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasını teminat olarak gösterdi.
45 MiLYON DOLARI ESKi BORCA GİDECEK!
KREDİ başvurusu onaylanır ve siyah-beyazlılar bu parayı alırsa 45 milyon dolarla daha önce içinde Denizbank’ın da olduğu konsorsiyumdan alınan kredinin borcu kapatılacak. Kalan 80 milyon doların büyük bölümü yapım çalışmaları devam eden Vodafone Arena için kullanılacak.

Kaynak: Şampiy10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder