25 Temmuz 2015 Cumartesi

Aziz Yıldırım: Geçen yıl kadroya 42 milyon Euro öderken, bu yıl 47 milyon Euro ödeyeceğiz, bonservisler 30 milyon Euro

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu'nda bir konuşma yaptı, transferler, sponsorluklar ve maliyetler üzerine önemli açıklamaları oldu. Kısaca:



  • Yapılan transferlerde Aziz Yıldırım da dahil kimseden para alınmamıştır. Tamamen 
  • Fenerbahçe kendi bütçesiyle yapmıştır. Giden oyuncuların bütçeye yaptığı gider 26 Milyon €'dur. Gelen oyunculara ödenecek olan tutar ise 24 Milyon €'dur.
  • Geçen sezon bütün oyunculara 42 milyon euro ödedik. Bu sezon 47 milyon euro ödeyeceğiz. Van Persie'ler dahil, bonservis ücretlerine ödenen tutar ortalama 30 Milyon eurodur. Gerekirse transfer yaparız, paramız var"
  • Adını koymayacağım. Stat ismi ve forma için görüşmeler yapıyoruz. Özellikle forma ismi konusunda ucu açık bir anlaşma yapacağız. Tamamen bizim kullanımımıza bağlı olarak gelir artacak. Pazartesi günü konuşulduktan sonra kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılır. Kullandıkça gelir 1'se 3, 3'se 5 olacaktır." 




Aziz Yıldırım'dan transferler için açıklama


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

"GEREKİRSE TRANSFER YAPARIZ"
Aziz Yıldırım, "Geçen sezon bütün oyunculara 42 milyon euro ödedik. Bu sezon 47 milyon euro ödeyeceğiz. Van Persie'ler dahil, bonservis ücretlerine ödenen tutar ortalama 30 Milyon eurodur. Gerekirse transfer yaparız, paramız var" şeklinde konuştu.

"STAT VE FORMA İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ"
Stat ve forma sponsorluğu hakkında da konuşan Yıldırım, "Adını koymayacağım. Stat ismi ve forma için görüşmeler yapıyoruz."Özellikle forma ismi konusunda ucu açık bir anlaşma yapacağız. Tamamen bizim kullanımımıza bağlı olarak gelir artacak. Pazartesi günü konuşulduktan sonra kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılır. Kullandıkça gelir 1'se 3, 3'se 5 olacaktır." dedi.

"TRANSFER İÇİN KİMSEDEN PARA ALMADIK"
Yapılan transferler hakkında da konuşan Yıldırım, "Van Persie'ler dahil, bonservis ücretlerine ödenen tutar 30 Milyon €'dur. Giden oyuncuların bütçeye yaptığı gider 26 Milyon €'dur. Gelen oyunculara ödenecek olan tutar ise 24 Milyon €'dur. Yapılan transferlerde sporxAziz Yıldırım da dahil kimseden para alınmamıştır. Tamamen Fenerbahçe kendi bütçesiyle yapmıştır." şeklinde konuştu.

"BİZ GÖMÜ BULMADIK, GÖMÜ İSTEYEN..."
Transferler için hiç kimseden yardım alınmadığını ifade eden Yıldırım, "Biz gömü bulmadık ama bulmak isteyen 3. köprü ile yeni havalimanı arasındaki 50 km'lik alana gitsin. Orası gömü dolu." dedi.
Kulüp antrenörlerinin Milli Takım çalıştırmasına karşı olduklarını dile getiren Yıldırım, Çalıştırdığı zaman hiç olmayacak oyuncuların aklı çelinerek takım değiştirtiliyor. Bunlar yanlış. Gerekli önlemi alacağız. Milli takımda antrenör olan, kulüp takımlarını çalıştıramaz." dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder