30 Temmuz 2015 Perşembe

Fenerbahçe'de forma reklamı 4 milyon Euro'ya Yandex'in oldu - Bugün Gazetesi












Fenerbahçe yurtiçi forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştı

Fenerbahçe, yurtiçi forma göğüs reklamı için internet arama motoru Yandex ile el sıkıştı. Yaklaşık 4 milyon euroluk anlaşmanın ilginç bir detayı var. Sarı-Lacivertli taraftarlar internette Yandex kullandıkça kulübe artı ödeme yapılacak.
Fenerbahçe yurtiçi forma göğüs reklamı için Yandex'le anlaştı
Sezona müthiş tranfserlerle giriş yapan Fenerbahçe mali kaynak üretiminde de tarihi bir sezon yaşıyor.

Suat VİLGEN- BUGÜN GAZETESİ

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı ve futbol takımının forma sırt reklamı için Ülker ile el sıkışan Sarı-Lacivertliler Avrupa maçlarındaki forma göğüs reklamı için de Türk Hava Yolları'yla (THY) anlaşmıştı. Şort reklamı için ise Integral Forex firmasıyla söz kesilmişti. Detaylarını ilk olarak BUGÜN'ün duyurduğu bu anlaşmalara Kanarya bir yenisini daha eklemek üzere.

İMZA ÇOK YAKINDA

Sarı-Lacivertli kulüp yurtiçindeki forma göğüs reklamı hakları için internette arama motoru hizmeti veren Yandex firmasıyla 1 yıllığına el sıkıştı. Kapsamının yaklaşık 4 milyon euro olduğu öğrenilen ve kısa bir süre sonra resmli imzaların atılması beklenen anlaşmada ilginç bir detay dikkat çekiyor. Buna göre Fenerbahçetaraftarları internette Yandex kullandıkça firma kulübe artı olarak belli miktarda para kazandıracak. Bu maddenin devreye girmesi için taraftarların firmanınFenerbahçe’ye özel olarak ürettiği internet ürünlerinden edinmesi gerekecek.


ÜRÜNLER ÜCRETSİZ

Yandex’in akıllı telefonlar, masaüstü bilgisayarlar ve tabletler için Fenerbahçe’ye yönelik ürünleri internetten ücretsiz edinilebiliyor. Ayrıca taraftarlar istedikleri takdirde Fenerbahçe temalı internet tarayıcısını da ‘www.yandex.com.tr/fb’ adresinden ücretsiz indirebiliyor. Yapılan anlaşmanın detaylarının da önümüzdeki günlerde kulüp tarafından kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
http://www.bugun.com.tr/spor/f-bahceden-tarihi-anlasma-haberi/1760304


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder