11 Temmuz 2015 Cumartesi

Galatasaray'da borç alacak farkı 871 milyon lira

Galatasaray'da borç alacak farkı 871 milyon lira - Milliyet

Kulübün 31 Mayıs itibarıyla konsolide borç alacak farkının 871 milyon lira olduğu açıklandı.
Galatasaray Kulübü'nün 31 Mayıs itibariyle konsolide  borç alacak farkının 871 milyon lira olduğu açıklandı.
Türk Telekom Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda  gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurul toplantısının son bölümünde, 2015  yılı bütçe revizyonunun görüşmesi yapıldı.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demir, kulübün mali  yapısıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Demir, sarı-kırmızılı kulübün 31 Mayıs  itibariyle konsolide borç alacak farkının 871 milyon lira olduğu açıkladı.
Demir, kulüp başkanı Dursun Özbek'in ödedikleri faizle ilgili yaptığı  konuşmada lira yerine yanlışlıkla dolar ifadesini kullandığını belirterek, "Sayın  başkanımız yıllık 40 milyon dolar ödediğimizi ifade etti. Burada para biriminde  bir hata oldu. Bu yıl 40 milyon lira faiz ödedik" diye konuştu.
Ek bütçe kabul edildi 
Toplantıda Galatasaray Kulübü'nün 2015 yılı ek bütçesi de oy  çokluğuyla kabul edildi. Kulübün 119,9 milyon lira olarak onaylanan toplam gelir bütçesi 123,8  milyon liraya, 117,7 milyon lira olan toplam gider bütçesi ise 129,5 milyon  liraya çıkarıldı.
Son olarak kürsüye çıkan Dursun Özbek, verdikleri destek dolayısıyla  kulüp üyelerine teşekkür ederek, "Sizin bu desteğinize layık olacağımızdan hiç  şüpheniz olmasın. Güveninize layık olacağız" ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder