11 Temmuz 2015 Cumartesi

Aziz Yıldırım: "2015 yılında 100 milyon Euro gelirimiz var"




Aziz Yıldırım stat isim hakkını açıkladı!

Aziz Yıldırım stat isim hakkını açıkladı!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı isim hakkı ile ilgili bombayı patlattı: "Stat isim hakkı 100 milyon Dolar." Stat için öne çıkan sponsorlar ise; Ülker, Emirates ve Samsung
HABERTURK.COM SPOR
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'Transfere çok para harcanıyor' eleştirilerine açıklık getirdi. Yıldırım, şu ana kadar transferde bonservis bedeli olarak 31 milyon Euro verdiklerini vurguladı.
Gömü bulmadıklarını belirten Aziz Yıldırım, "22.5 milyon Euro satış ve gidenlerden geldi. Stat isim hakkı 100 milyon Dolar. Kombinelerden 25 milyon Euro. Kulüp üyeliği 50 milyon TL. 40 bin-35 bin arası kombine. Toplamda 2015 yılında 100 milyon Euro gelirimiz var" ifadelerini kullandı. Saracoğlu Stadı için öne çıkan sponsorlar ise şöyle; favori: Ülker, plase: Emirates, sürpriz: Samsung.
Yıldırım konu ile ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada, "Katar Bankası ile sponsorluk görüşmesi yok, bir Türk şirketi ile görüşülüyor, stad isminde Şükrü Saracoğlu kalacak" ifadelerini kullanmıştı.


Başkan Yıldırım, forma reklamı içinde görüşmelerin sürdüğünü belirterek, en kısa zamanda sponsorluk anlaşması yapacaklarını da sözlerine ekledi. Öte yandan formada sırt bölgesi için Ülker ile devam kararı alındığı, şort reklamı için ise Integral Forex ile anlaşma sağlandığı öne sürülmüştü.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder