4 Aralık 2013 Çarşamba

Galatasaray Sportif sermaye artırımında çağrı olursa, fiyat ve katılım oranına göre yatırımcıdan ne kadar net kaynak sağlanır (İNTERAKTİF TABLO)

Galatasaray Sportif sermaye artırımında çağrı olursa, fiyat ve katılım oranına göre yatırımcıdan ne kadar net kaynak sağlanır (İNTERAKTİF TABLO)
Geçtiğimiz gün linkini verdiğimiz financial fair play hesap makinası fikrinden ve bugün Kadir Çetinçalı'nın kendi ibaresiyle donanımlı ama yanlış hesaplanmış yazısından yola çıkarak @sporekonomi okuyucuları için bir interaktif hesaplama tablosu geliştirdik. 

Aslında Twitter'da, henüz blog açılmadan buna ilişkin bir matris paylaşmıştık, ancak bu kez paylaştığımız tablonun özelliği, interaktif biçimde hesaplama yapabilmesi, yani yatırımcılar, taraftarlar, Kadir Çetinçalı ve diğer gazeteciler online hesaplamalarda kullanabilirler. 

İnteraktif tablo GSRAY sermaye artırımının bir çağrı olması halinde kulübe maliyetini hesaplamaya yarıyor. Çağrı fiyatını, katılım oranını belirlediğinizde yatırımcıdan gelecek parayı, bu işin GS SK'ne olan maliyetini ve en önemlisi konsolide olarak sağlanan faydayı görebiliyorsunuz. 

Çağrı fiyatını ister bugünkü yazıdaki gibi 39 TL alın, ister Fanatik yazısındaki gibi 40 TL alın, ister bizim iddiamızda olduğu gibi 56 TL alın, ve buna göre ayrılma hakkını kullanmak isteyen yatırımcı oranını girin. 

Sonucu kendiniz hesaplayın. 

Habertürk ekonomi sayfası ise yarın sitesinde kaynak göstermeden kullanır mı bilinmez, ama interaktif tabloyu web sitelerine yerleştirme konusunda gerekirse yardımcı olabilirim.


Konuyla ilgili bugünkü yazımız:

GSRAY ÇAĞRI MALİYETİ HESAPLAMA TABLOSU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder