20 Aralık 2013 Cuma

Fenerbahce Tahvil Halka Arz Bilgi dökümanı

Fenerbahçe Futbol A.Ş. tahvil ihracına ilişkin açıklamanın ardından bugün de bilgi dökümanını yayınladı, 30 sayfalık belgede yeni gelişme olarak addedilebilecek veri ya da bilgiler şunlar:

  • Sirket tarafından kullanılmıs/kullanılacak kredilerin teminatı olarak TFF’den elde edilecek yayın gelirleri üzerine 16.12.2013 tarihi itibariyle 55.175.072 TL tutarında bakiye temlik bulunmaktadır.
  • Sirket faaliyet konusu itibarıyla UEFA/TFF’ nin mali kriterlerine uymak durumundadır. Mevcut durumda fiilen uygulamasına geçilmis olan Vadesi Geçmis Borçlar kontrolü kapsamında futbolculara, transfer yapılan kulüplere, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairelerine kontrol tarihleri itibarıyla (31.12 ve 30.06) gecikmis borç bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca önümüzdeki sezondan itibaren Sirket faaliyet sonuçlarının asgari basabasta olması sartı da mali kriterler kapsamında olacaktır. Bu kriterlere uyulmamasının müeyyidesi ise UEFA gelirlerinin geçici olarak dondurulması, transfer kısıtlamaları, ilave raporlama ve kontrol yükümlülükleri getirilmesidir. Bunlara ragmen mali kriterlere uyum saglanamaması halinde UEFA lisansının iptal edilerek UEFA müsabakalarına katılamama gibi sonuçlar dogurabilir.
İlgili bilgi dökümanı şu linkte yer alıyor: 
İzahname- İhraççı Bilgi Dökümanı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 20.12.2013 13:50:28



İzahname- İhraççı Bilgi Dökümanı

   

Şirketimiz tarafından 1 yıllık dönemde en çok 200 milyon Türk Lirası'na kadar ihraç edilmesi planlanan borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu onayına sunulan taslak İhraççı Bilgi Dokümanı ekte yer almaktadır.    
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=327046




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder