28 Aralık 2013 Cumartesi

Kiğılı: Forma anlaşması 4 ay sonra bitiyor, önceliğimiz Adidas ile..

Kiğılı'nın dün çıkan Adidas haber ve KAP'taki açıklamanın ardından Hürriyet gazetesindeki açıklamaları özetle şöyle: 

  • Adidas ile sözleşme 4 ay sonra bitecek, acele etmiyoruz, yapılan spekülasyonlar bize zarar veriyor
  • 5 yıl önceki anlaşmadan sonra çok büyüdük, yeni imzaların da bu gerçeğe göre atılması gerekir
  • Önceliğimiz Adidas ile, anlaşamazsak diğer firmaların tekliflerini de dinleyeceğiz
  • Anlaşmadan 10-15 milyon Euro yıllık gelir bekliyoruz


Dün çıkan Adidas ile anlaştı haberi ve KAP'a yapılan açıklamalar ise şöyleydi: 
Adidas'tan Fenerbahçe forması için yılda 11 milyon Euro

Fenerbahçe'den Adidas haberine ilişkin açıklama: "Anlaşma yapıldığı haberleri doğru değildir" - KAP



Hürriyet'teki haber ise şöyle:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25456736.asp


Fenerbahçe o kadar büyüdü kiAhmet ERCANLAR 27 Aralık 2013Kiğılı yeni sponsorluk anlaşmaları öncesi bir noktaya dikkat çekti
FORMA TEDARİKÇİSİNDEN EN AZ 10 MİLYON EURO BEKLENİYORAdidas ile sözleşmesi 4 ay sonra bitecek sarı lacivertli kulübün başkan vekili, “5 yıl önceki anlaşmadan sonra çok büyüdük. Yeni imzaların da bu gerçeğe göre atılması gerekir” dedi.
SON günlerde sponsorluk atağına geçen Fenerbahçe, forma tedarikçisi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin formalarını bilindiği gibi Adidas yapıyor. Bu nedenle F.Bahçe Yönetimi de, uzun yıllardır sponsorluklarını üstlenen firma ile görüştükten sonra diğer tekliflere yanıt verecek.  Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, zaman içinde yaşadıkları büyümeye dikkat çekti. Gerek Fenerbahçe’nin gerekse de Fenerium’un 5 yıl önce imzalanan anlaşmadan sonra çok büyüdüğünü ve önemli bir şirket haline geldiğinin altını çizen Kiğılı, yeni anlaşmanın da buna göre yapılacağını belirtti.
EN İYİ ANLAŞMAYI YAPACAĞIZKİĞILI, Adidas ile devam eden sözleşmelerinin 4 ay sonra biteceğini belirtirken, “Forma tedarik anlaşması için acele etmiyoruz. Önümüzde bir süreç var. Karar vermek için 4 aylık bir zamanımız olacak. Henüz biten bir şey olmadığı için bu konudaki tüm spekülasyonlar yanlış ve bize zarar veriyor. En iyi anlaşmayı yapmak için görüşeceğiz. Ama ilk önceliğimiz Adidas ile. Onlarla görüştükten sonra anlaşamazsak diğer firmaların tekliflerini de dinleyeceğiz” diye konuştu. Sarı lacivertli kulübün, forma anlaşması yapacağı firmadan 10-15 milyon Euro’luk bir gelir beklediği ifade edildi.
Görüşme var anlaşma yokBU arada F.Bahçe Kulübü de dün bir açıklama yaparak; “Bazı haber kaynaklarında şirketimizle ilgili resmi ürün tedarikçiliği konusunda haberler yer almaktadır. 2014-15 sezonundan başlamak üzere resmi ürün tedarikçiliği konusunda bazı görüşmelerimiz olmakla beraber, henüz sağlanmış herhangi bir anlaşma yoktur” ifadelerini kullandı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25456736.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder